"Čarolija balona" nadogradila je svoju politiku o kolačićima. Na našim internetskim stranicama koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajte OVDJE.

POSLJEDNJI ARTIKLI

"LOVE" - zlatni folija natpis (Kod proizvoda: love-gold)
BROJ "1" (Kod proizvoda: foil-1)
BROJ "2" (Kod proizvoda: foil-2)
BROJ "3" (Kod proizvoda: foil-3)
BROJ "4" (Kod proizvoda: foil-4)

Na ulazu je bila instalacija od 1000 srcolikih balona sa tiskom "Zagreb Energy" i predstavljalo je Zagreb kao grad sa milijun srca. Unutar auditoriuma je bilo 2000 bijelih balona predstavljalo je zagrebačko čisto nebo i oblake. 
    Noć prije predstavljanja punili smo balone helijem i prevozili ih do Auditoriuma. Naravno uz koordinaciju sve je napravljeno u rokovima i postavljeno kako je planirano.

    "Dana 18.10.2015. godine grad Zagreb se predstavio na svjetskoj izložbi EXPO u Milanu brojnim posjetiteljima kao "grad sa milijun srca". Zagreb se predstavio kao grad tržnica te su posjetitelji imali priliku vidjeti kako izgleda tržnica Dolac s bogatom ponudom povrća i voća. U središtu pozornosti izložbenog prostora bilo je "živo" stablo graba koje je predstavljalo zagrebačke šume i prirodu, kao izvor svježeg zraka šireg područja. Do pozornice na kojo se predstavljao Zagreb posjetitelji su hodali po lišću zagrebačkih kestena, a na ulazu ih je dočekala instalacija od 1000 crvenih srcolikih balona kao podsjetnik na licitarska srca, prepoznatljivi gradski simbol. Dvije tisuće bijelih balona na obodima izložbenog prostora simboliziralo je zagrebačko nebo i time zaokružilo izložbenu cjelinu."